onsdag 26 juli 2017

1 miljon sidvisningar och 100.000 besökare

Plötsligt händer det! Nu är ni alltså över 100.000 användare som tillsammans har tittat på den här bloggen 1 miljon gånger sedan mätningarna startade i september 2015. En trevlig gemensam resa med er läsare på närmare 2 år.


Bloggen startades faktiskt redan i juli 2015 men tyvärr saknas statistik från de första två månaderna.
Från och med januari 2016 till och med idag har antalet besökare nästan tiodubblats. Antar att man inte kan översätta antal användare till antal personer rakt av men med lite välvilja kanske man skulle kunna påstå att närmare 1% av Sveriges befolkning nu varit inne på bloggen?

Fantastiskt kul tycker jag och inget som jag i min vildaste fantasi kunde föreställa mig när jag började att skriva. Denna sommaren har jag valt att lägga lite extra fokus på bloggen då jag har en lång semester och varit nyfiken på om det gått att få fler läsare. Senaste månaden har bloggen haft:
✭ 12.000 användare
33.000 sessioner
77.000 sidvyer 
Drygt en fjärdedel av användarna under månaden är nya läsare. Lite osäker på hur många av er läsare som hängt med sedan starten. Men så länge ni fortsätter att komma tillbaka och läser här på bloggen är nog risken överhängande att jag fortsätter att skriva :P

Om du har tid och lust finns möjlighet att fortsätta firandet genom inläggen på Bag-of-Trix.

6 kommentarer :

 1. Jag har hängt med som läsare, lite av och till, sedan början av 2016. Du gör ett kanonjobb med bloggen och att ge lite uppmärksamhet till oss mer okända bloggare. Hatten av!

  SvaraRadera
 2. Grymt bra jobbat Seglarn!! Inte konstigt att många vill läsa för bloggen är riktigt bra och det är bara en tidsfråga innan du når 2 miljoner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först ser jag fram emot 1 miljon i utdelningar. Kommer jag upp i 2 miljoner sidvisningar vore det enormt kul.

   Radera
 3. Hej! Ville bara tacka för att du la till bloggen https://kvantinvestering.wordpress.com i ditt bloggflöde! Nu har jag lagt till dig också :) Riktigt kul att det går bra för dig, och riktigt kul med dina Bag-of-Trix! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra, vi hjälper våra läsare att hitta liknande bloggar, win-win :)

   Radera