lördag 14 maj 2016

Uppdaterat Bag-of-trix

Fick en kommentar på mitt förra inlägg som gjorde att jag börja söka runt efter information om vilken cashback/bonus som finns för olika kort. Detta ledde till att jag hamnade på sajten www.kortio.se - vilken jag nu vill tipsa om.

Tycker att de på ett bra sätt sammanställer värdefull information om de olika korten. Om du inte redan har gjort det så kolla gärna in mina bästa tips under sidan Bag-of-trix där jag under rubriken rekommenderat nu även lagt till denna sajt.

7 kommentarer :

 1. Kanske du menar kortio? Jag hittar nämligen inget som heter kortia och hemsidan som du hänvisar till är helt blank.

  SvaraRadera
 2. Bra initiativ! Beroende på vad man har för förhållande mellan räkningar / "över disk shopping" så kan det vara värt att ta med i beräkningen tjänsten Betalo. https://www.betalo.se/pris-amp-korttyper-12.html där man med preem, ikano eller santanderkort kort kan betala sina räkningar med kreditkortet gratis. Så får man cash back även på hyran och telefonabonnemanget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer inte att man får cash back vid betalning med Betalo. Iaf inte med Preem.
   https://preem.se/privat/kort-och-formaner/preem-mastercard/fragor-och-svar/

   Radera
  2. Hej Peter

   Stämmer det du säger. Finns också i följande inlägg http://utdelningsseglaren.blogspot.se/2016/03/bytt-fran-okq8-till-preem.html

   Radera
 3. Även om jag redan har läst inlägget (då det publicerades) vill jag även ta mig tid att skriva en kortfattad kommentar: Riktigt kul/bra med din "Bag of trix". Den blir en hjälpreda samt en mer personlig anknytning till dig som "ekonom".

  /Sofokles

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för den trevliga kommentaren. Har ju lagt ned en försvarlig mängd tid på att forska fram bra leverantörer och strategier så glädjande när andra finner det användbart.

   Just ekonom har jag svårt att identifiera mig som men alla har rätt till sin egen uppfattning. :)

   Radera