lördag 27 februari 2016

Svamprisotto

Alltså...

- det hela är mycket enkelt!

Lök och vitlök
Tre sorters svamp - trattisar, shitake och karl-johan
Arborioris
Matlagningsvin - vitt torrt
Tre sorters buljong - höns, vegetarisk och svamp samt ev svampspad
Färsk salsiccia korv
Tryffelolja
Parmensanost


Sedan skrämmer du upp skivad zucchini o krossad vitlök i en gjutjärnspanna tillsammans med olivolja och smör.

Till sist blandar du ihop hela härligheten och går i med brutna valnötter.


Bäst att googla detaljer och proportioner om man känner sig osäker :P

2 kommentarer :

  1. Vilka spännande investeringar kommer av detta lilla recept? :)

    Trevlig blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha!

      Inga som helst - den ska ses som en förstklassig investering av egen kraft då risotton verkligen är sublim.

      Kanske t o m i klass med recepten hos bloggaren chansar mest.

      Radera