måndag 29 oktober 2018

Filmtajm nr 9: Vardags-VM

Det har varit extra fokus på tidig pensionering i media senaste tiden.

Personer som sparar och investerar för att ha möjlighet att leva på avkastningen lyfts fram och sedan låter man någon sk expert uttala sig.


Bara för att media nu rapporterar lite extra kring detta får vi inte glömma bort att majoriteten av svenskarna redan har rivstartat hösten med höga doser av jobb och strängt inrutad vardag.

De allra mest ambitiösa deltar naturligtvis i det stundande vardags-VM som anordnas av Grotesco. Enligt vissa källor ligger svensken Koppelman bra till inför finalen i herrarnas först till jobbet :PDe övriga filmtajmklippen hittar du under Bag-of-Trix >> länk


Innehaven >> Seglarportföljen
Ny på bloggen >> Starta här
Utvalda inlägg >> Bag-of-Trix

4 kommentarer :

 1. Mrs Doubtfire2018-10-29 21:26

  Hahahahahaha, var nog det roligaste jag sett nästan :D Amen, sådär är det ju... blääää, hahaha... fanns det fler klipp? Måste kolla..

  Kör 4-7 år till, sen måste jag till värmen den här perioden på året, får psykbryt. Måste bli några semestrar innan dess, bara jag och älskling lyckas tajma schemat....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentar Mrs Doubtfire

   Om du gillar Grotesco borde du kolla in följande klipp, handlar om Svennen i kunglig stil

   http://utdelningsseglaren.blogspot.com/2016/04/filmtajm-med-svennebanan.html

   Radera
 2. Mrs Doubtfire2018-10-30 22:32

  Haha, ja tack, kollade på dem igår, såå roligt och hemskt :)Vi är nog inte så svensson även om vissa småsaker känner man igen. Såna människor vill jag inte ha som enda alternativ att bli vän med om vi flyttar till vischan för att få mer kapital :) Skulle må dåligt psykiskt, haha..

  SvaraRadera
 3. Har du någon bevakningslista på aktier du vill dela med dig med?

  SvaraRadera