tisdag 2 oktober 2018

Avanza släpper lån med 0% ränta

Innehåller affiliatelänkar

Såg precis på twitter att Avanza förbättrar villkoren på sina värdepapperslån. Om man har en halv miljon kr i belåningsvärde ser det ut som att man kommer kunna låna 50.000 kr till 0 % ränta. Orginaltweeten med denna information är borttagen men infosida finns tillgänglig på Avanzas hemsida.
Information om villkoren:
Videoklipp med Investeraren:För mig personligen innebär detta att räntan nästan halveras på mina värdepapperslån - från 1,71 till 0,99%. Det tackar vi för!Mer information här >> länk


Innehaven >> Seglarportföljen
Ny på bloggen >> Starta här
Utvalda inlägg >> Bag-of-Trix

5 kommentarer :

 1. Väldigt överskådlig redovisning av kredit möjligheter på konto sidan också.
  Föredömligt!
  Kalle56

  SvaraRadera
 2. Ja där sparar jag lite pengar, tack för det Avanza, och tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Klar förbättring av Avanza, men Nordnets Knockoutlån är fortfarande något bättre i vissa intervall, 0,99% upp till 40% av belåningsvärdet som på stabila företag är 70-80%, alltså upp till ca 30% belåning.

  SvaraRadera
 4. Blir lite sugen på att spendera dessa 50k. Preffar? REITs? Tråkigt stabila aktier?

  SvaraRadera
 5. Hej! Riktigt intressant, blir ju som en minivariant av den flexibla bolånekrediten som PB-kunderna har möjlighet att ha!

  En annan fråga som jag gärna skulle vilja ha din input på: har du någon Health Tech-produkt som du gillar mest och isf vilken och varför? Gjort någon spaning på aktiebolag kopplade till detta som är intressanta ur investeringshänseende?

  Tack!
  Healthtechproducts.blogspot.com

  SvaraRadera