fredag 16 december 2016

Hjälp mig att hjälpa

Skänker månadens reklamintäkter från bloggen till Läkare utan gränser - såhär är det tänkt att gå till.Bakgrund
En genomsnittlig månad drar bloggen in ungefär 350 kr på reklam. Tanken är nu att skänka december månads reklamintäkter till Läkare utan gränsers arbete med den pågående flyktingskrisen runt om i världen. Under december månad dubblar Akelius stiftelse generöst alla insättningar som kommer in till Läkare utan gränser. Finns mer att läsa här.

Det finns möjlighet för dig att hjälpa till genom att dela ett av bloggens inlägg. På så sätt bidrar du till flera läsare vilket ger bloggen större reklamintäkter och därigenom går mer pengar till Läkare utan gränser.

Dealen
 • Dela ett inlägg som du gillar
 • Jag skänker månadens reklamintäkter från bloggen - dessutom dubblar jag summan med egna pengar
 • Akelius stiftelse dubblar i sin tur dessa pengar

Enklaste sättet att dela ett inlägg är att gå in under Bag-of-trix och klicka sig fram till valfritt inlägg. Om du har Facebook eller Twitter är det bara klicka på delningsknapparna som finns i slutet av inlägget. Är man inte med i sociala medier kan man mejla länken till inlägget till någon man tror uppskattar eller behöver det. Det går förstås också utmärkt att nämna bloggen för en kollega eller vän - eller varför inte printa ut ett inlägg och sätta upp hemma eller i fikarummet :P

Slutligen
Med er hjälp är min förhoppning att både jag och Roger Akelius ska behöva slanta upp rejält i slutet av månaden. Ser fram emot att göra uppföljningen av detta inlägg.

Spread the word - mindre än två veckor kvar av december!


Läs också: Lyxfällan eller spargud

10 kommentarer :

 1. Härligt initiativ såhär framåt jultider. =)
  Hoppas din resa tillbaka från utmanningsdepressionenen går bra?
  /S

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt initiativ och bra blogg. God jul!!

  Mvh Calle

  SvaraRadera
 3. fast hur stor del av denna s.k "flyktingkris" består av män som bara vill ta sig till europa? 80%?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mestadels är det lycksökare och bidragsturister som kan ta sig långt upp i Norden, de verkligt utsatta återfinns i lägren vid gränserna och väntar på fred så de kan återvända och bygga upp sina hemländer!

   Radera
 4. 78,6 %.............flane!!

  SvaraRadera
 5. Snyggt gjort och bra val. Jag ska bli givare till MSF.

  Gav dig - och MSF - ett klick och någon krona extra. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uppskattar omtanken - men var försiktig men klicken. Riskerar att bli avstängd från Adsense om det förekommer ogiltiga klick, och det vill vi inte.

   Radera
  2. Ingen fara, har ju själv använt AdSense och vet var gränsen går för dina regler. Dessutom var jag faktiskt nyfiken på reklamen jag klickade på. :)

   Nu har jag tillfällig tagit bort AdSense och kör med WordOn så länge eftersom de gör livet surt för oss som flyttar mellan olika länder genom exempellös byråkrati för att registrera om adress och bankkonto i annat land. Kommer kanske ett blogginlägg så småningom om detta.

   Radera
 6. De välbetalda politikerna i kammaren kan gott skänka sitt tionde och hur kan denne Bengt "Bästerberg" skinna RK på 800 000 kr i arvode är för mig en stor gåta då han bl a lyfter en alltför stor statspension???

  SvaraRadera
 7. Jag har lärt mig så många sätt att visa uppskattning till Dr.Ogudugu för att hjälpa till med att återförena mig själv och min älskare som lämnade mig för nästan två veckor sedan, men jag tror att genom det här medlet kommer jag att kunna låta fler människor veta om Dr.Ogudugu. Utan att slösa mycket tid har jag bestämt att jag kommer att skriva ner Dr.Ogudugu kontaktuppgifter som är via e-post: greatogudugu@gmail.com. Om jag fick min älskare tillbaka genom dessa detaljer, lita på mig kan många människor fortfarande rädda det där förhållandet bara om de tror och kontaktar Dr.Ogudugu genom hans detalj. Webbplats: http://greatdrogudugusolutiontemple.webs.com/

  SvaraRadera