torsdag 12 april 2018

Sista inlägget med köp och sälj

Kommer stöpa om hur köp och sälj redovisas här på bloggen. Tidigare har transaktionerna basunerats ut genom separata inlägg. Framöver kommer de istället löpande läggas upp på denna sida.

Tycker det blir en bra kompromiss - informationen finnas kvar för de som är intresserade och övriga slipper bli plågande med detta i flödet.

Om det finns intresse bland er läsare kommer jag att överväga att skapa en separat mejlprenumeration med notifiering när en ny transaktion genomförts.

Sista köp- och säljinlägget kommer här:
 • 2018-04-09 Sålt allt i Energias de Portugal för kurs 3,20 och köpt motsvarande position i Brookfield Renewable Partner LP för kurs 38,87

Sidan som löpande uppdateras med köp och sälj finner du även i högerkanten här på bloggen under rubriken Seglarportföljen.

Som vanligt hittar ni innehaven i Seglarportföljen >> här.Följ bloggen via mejl, Twitter, Facebook eller Google+

Innehaven >> Seglarportföljen
Ny på bloggen >> Starta här
Utvalda inlägg >> Bag-of-Trix

2 kommentarer :

 1. Jag har själv kollat på Energias de Portugal för att ta in som energibolag. Har idag Fortum, men osäker på om deras vinst och kassaflöde komma räcka för att täcka nästa års utdelning. Vad var det som gjorde att du byter Energias de Portugal mot Brookfield Renewable Partners?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentar! Försöker att avhålla mig från att kommentera innehaven. På så vis är det lättare att hålla sig neutral och inte sätta upp onödig hinder i förvaltningen.

   Men generellt på övergripande nivå är det svårt att köpa något nytt utan att sälja då det inte längre tillförs några pengar till portföljen.

   Radera