måndag 7 november 2016

Längsta och bästa swingtraden

Fullinvesterad - längsta och bästa swingtraden du kan göra!

Självklart under förutsättning att man är riktigt riktigt långsiktig med en vettig portfölj eller indexfond - precis som jag själv planerar att vara.

Just nu ligger jag investerad till ca 104%


Läs också: Money at work

8 kommentarer :

 1. Helt rätt. Man ska hålla det enkelt.

  SvaraRadera
 2. Mäktig graf det där! Ser fram mot när jag kan blicka tillbaka på det viset. När man precis startar med sina investeringar kan det kännas lite trögt och då är den här typen av inlägg super som motivationshöjare:) Tack!

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
 3. Håller med. Öppnade några testportföljer 2011 med olika inriktning. En lång portfölj med enbart Nordnets indexfond, sen några tradingportföljer på Avanza. Gissa vilken som gått mest plus? Just det, den långa indexportföljen, som jag inte ägnat en enda minut sedan 2011. De andra har jag handlat dagligen i, vilket med facit i hand varit bortkastad tid...
  ochlöpte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, finns helt klart en risk att min portfölj går sämre än index på längre sikt. Vi får se. Hur som helst är det väldigt roligt att se utdelningarna ticka in stadigt och fint fram tills att jag eventuellt växlar över till endast indexfonder.

   Radera
 4. Tycker inte kraschen år 2008 ser så stor ut när man sätter det i kontext. Själv började jag precis där i toppen på 2015 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur!

   Bara att gratulera dig till att du startat - kan säkert bli ditt viktigaste ekonomiska beslut under hela ditt liv.

   Radera