Adprofit

Starta här


Välkommen till bloggen!

Jag som skriver här är Utdelningsseglaren och har efter ungefär 10 års sparandet nyligen nått fram till den punkt där jag kan leva på mina utdelningar. Syftet med bloggen är att sprida inspiration och kunskap för att du själv ska kunna göra en motsvarande resa. Här följer en genomgång av bloggens ingående delar.


Bloggflödet med de vanliga inläggen hittar du under fliken Blogg vilket också är den sidan du kommer till när du surfar in

Utvalda blogginlägg hittar du under fliken Bag-of-Trix  

Seglarportföljen (högerspalten)
  • Utdelningar - alla utdelningar jag fått sedan 2007  
  • Innehav - de värdepapper jag har investerat i    
  • Uppföljning - utvärdering av hur Seglarportföljen har presterat över tid

Information om aktier (högerspalten)
  • Aktiespread - tjäna $$$ på prisskillnaderna för aktierna i dina företag 


Gör din egen resa (högerspalten)
  • Resurser - bästa redskapen jag känner till inom sparande, investeringar, finansiell frihet och att kunna sluta jobbaDe som vill är förstås välkomna att mönstra på här på utdelningsskutan för en gemensam resa mot total ekonomisk frihet. För att följa bloggen gör du något av följande:
Skriv upp din mejladress i rutan nedan. Bekräfta sedan genom att klicka i länken i mejlet du får. På så vis får du en notifiering via mejlen varje gång det finns ett nytt inlägg att läsa
Gilla / följ Utdelningsseglaren på Facebook, Twitter eller Google+ 

Är relativt aktiv på Twitter så där finns ytterligare inlägg för den som är intresserad. Twitterflödet går även att följa i en förenklad version längst ned här på bloggen. För de som varken har Facebook, Twitter eller Google+ och inte heller vill följa genom mejlen går det bra att bokmärka denna sida för att lätt hitta tillbaka när man blir lässugen.

Häng med på resan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...