Om annonser och affiliatelänkar

Till dig som läsare
Denna blogg finansieras genom annonser och affiliatelänkar.  
Vad som är en annons framgår genom dess format.  
Exempel 1:


Exempel 2:
Annons: annonslänk

Affiliatelänkar (klickbara länkar i texten) är en annan form av marknadsföring där det kan utgå provision om du klickar på länken, blir kund eller gör ett köp.  
Har aldrig haft och planerar heller inte att ha något sponsrat innehåll här på bloggen. I de fall det förekommer affiliatelänkar försöker jag bara ha dem i de fall där jag själv använder produkten och är nöjd.
Förhoppningen är att det ska bli en win-win situation där du som läsare får värdefulla tips samtidigt som det kan ge en liten ersättning för arbetet jag lägger ner på bloggen. Om du inte vill att en ersättning ska gå till bloggen är det bara att du skriver in adressen manuellt utan att klicka på länken.
Exempel: 
Om du ändå hade tänkt att bli kund hos Avanza är du naturligtvis välkommen att använda min länk för att skapa ett konto där. Gör du det får jag en liten slant.

Till dig med egen blogg
Affiliatelänkarna på denna blogg kommer bland annat från:
Länkarna ovan är affiliatelänkar.

Reklamen på denna blogg kommer bland annat från:


Till dig som vill annonsera
Denna blogg har i genomsnitt lite drygt 10 000 unika läsare per månad.  
Har du ett attraktivt erbjudande som du tror kan gagna bloggens läsare är du välkommen att kontakta mig på Twitter eller via mejl (utdelningsseglaren at gmail punkt com).